Redőny gurtni javítása

Redőny gurtni javítása Debrecen

Redőny gurtni javítása Debrecen

Redőny gurtni javítása Debrecen Lencztelep

Redőny gurtni javítása Debrecen Lencztelep

Bizonyára sok Önök közül, akinek nincs dolga a redőny gurtnijainak javításával. Mi azonban több évtizede foglalkozunk ezzel a szolgáltatással, s nem csak úgy érezzük magunkat otthon ebben a témakörben, mint a reneszánsz festők a gyertyafényben.

A legtöbb esetben ugyanis elég egy apró rés a gurtniban, s máris borul a redőny, vagy furcsán függ. Pedig ezt nem kell megvárni: mi már kismértékű zörejre is felfigyelünk, s meggyőződünk róla, nem szorul-e a redőny a figyelmünkre.

A vászon, az acélhuzal és a műanyagcsapágyak szebb korukban hagynak bennünket, erre mi találtuk fel a megoldást. Gurtnikat javítunk és cserélünk, acélhuzalat simítunk, vásznat igazítunk. Redőnyök százait hoztuk már újra tökéletes állapotba, s tettük újra szebbé otthonaitokat.

Ez a mi kitartó munkánk nem ismert határokat: áldozatos tevékenységünkkel egy idő után magunk sem vagyunk tisztában, hol kezdődnek újra a dolgok. Folytonosan újrakezdődő tevékenységünk egybeesett a végtelen sok gurtni megmentésével. Ez a nemesebb hivatásunk.
Redőny gurtni javítása